Noituus ja mitä se on?

Noituus ja mitä se on?

Kun kuulet ensimmäisenä noituudesta, sun mieleen saattaa pälkähtää iltasatujen, tarinoiden ja fantasiamaailmojen noidat, jotka keittelevät soppiaan ja loitsivat epämieluisista ihmisistä sammakoita ja juottavat lemmenliemiään.

Todellisuus on kuitenkin allekirjoittaneelle on eri. Mulle noituus on elämäntapa, se on oma polku, se on omaa voimaa ja sitä, että oot itse itsesi johtajatar. Niin hyvässä kuin pahassa. Noituus on polku kohti sitä omaa korkeinta tietoisuutta ja korkeinta minää. 

Noituuden polulla kohtaat oman egosi, omat heikkoutesi ja tutustut henkiseen puoleesi ja omiin vahvuuksiisi, sekä löydät uutta voimaa susta itsestäsi. Tällä polulla mediaatiosta on suuri apu, kun sukellat nuoruuteesi, lapsuuteesi ja edellisiin elämiin tutkimaan sitä, mistä sä itse rakennut. Miksi ja miten koet erilaisia tilanteita ja kokemuksia, miten käsittelet niitä?

Meditaation lisäksi avainasemassa on luottaminen omaan intuitioon. Noituus on vahvasti intuitiota, siihen luottamista ja voitontunteita siitä, kuinka pieni kutina tietoisuuden pohjassa olikin oikeassa tässäkin asiassa. 

Haluan myös mainita yhdeksi avaintekijäksi kyvyn manifestoida. Manifestointi on kykyä saavuttaa päämääränsä visualisoimalla se toteen. Käytännössä siis oman todellisuuden luomista. 

Ja jotta noituus ei olisi niin yksioikoista, että sitä ollaan vain oman elämänsä herroja ja johtajattaria, noituus voi olla myös paljon muuta. Noituus voi olla selväaistisuutta, povaamista, parantamista, ohjaamista tai tiedon jakamista. Noituus voi olla hiljaista harjoittamista silloin tällöin tai se voi olla kokovaltaisesti koko sun elämän pohja ja tukipilari.

Noituutta ei ole vain yhdenlaista, noituus on sitä, mitä sä itse koet sen olevan. Se, mikä on sulle noituutta, ei välttämättä ole sitä sun ystävälle. Koen tärkeäksi painottaa, ettei yksikään tapa harjoittaa noituutta ole väärä, eikä kukaan ole meistä sanomaan toiselle, että sä et ole oikea noita, koska sä teet noin, etkä näin.

Jokainen noita ja noituuden harjoittaja on oikeita noitia ja harjoittajia heille itselleen.
Takaisin blogiin