Usein kysyttyä

 • Kivien aitous?

  Mystic Mistin valikoimassa olevat kivet ovat aina aitoja kiviä.
  Mikäli kyseessä on väri- tai lämpökäsitelty tuote, siitä on erikseen selkeästi mainittu.

 • Kivessä on halkeama tai se on hajonnut, mitä se tarkoittaa?

  Usein uskotaan, että kiven haljetessa osittain tai useampaan palaan, se on tehnyt tehtävänsä.
  Tällöin kiveä voi kiittää yhteisestä ajasta ja sen voi palauttaa takaisin Äiti Maahan hautaamalla sen.

 • Voiko kiviä pestä?

  Kivet, joiden kovuus on vähintään 6moh kestävät todennäköisimmin vettä. Tällaisia kiviä ovat esimerkiksi kvartsit, jaspikset ja aventuriinit.
  Kivien fyysinen puhdistus vaatii enemmän sääntöjä, kuin energeettinen puhdistaminen.

 • Miten kiviä puhdistetaan?

  Kiviä ja muuta noituusvälineistöä voi energeettisesti puhdistaa useammalla tavalla. Suosituimpia keinoja on lienee täysikuun energiat;
  Aseta kivesi tai välineesi täydenkuun valoon ja anna niiden puhdistua ja latautua yön yli. Kuun energiat läpäisevät ikkunan, joten esineitä ei tarvitse viedä ulos. Jos kuitenkin haluat käyttää suoraa energiaa ulkoilmassa, kannattaa suojata astia, jossa kivesi ja esineesi ovat, ettei mahdollinen sade tai kiiltävistä asioista pitävät linnut vie niitä pesiinsä.
  Toinen suosittu puhdistuskeino on käyttää suitsukkeita. Sytytä suitsuke, puhalla liekki sammuksiin ja kuljeta savuavaa suitsuketta puhdistettavien kivien ja välineiden ympärillä. Luota intuitioosi, kuinka pitkän ajan tarvitset välineidesi puhdistamiseen.

 • Mitä kivillä voi tehdä?

  Kivillä on lukuisia eri käyttötarkoituksia ja -tapoja, mutta muutamia mainitakseni:
  Kivet ovat erinomainen apu meditoidessa. Voit pitää sitä kädessäsi, chakralle asetettuna tai muuten vain lähelläsi.
  Jotkut kivet auttavat nukahtamisessa ja painajaisten karkottamisessa; tällöin kiveä on hyvä pitää yöpöydällä tai tyynyn alla.
  Jos kaipaat kivesi energiaa päivän mittaa, voit kuljettaa sitä esimerkiksi käsilaukussa, taskussa, rintaliiveissä, tuluspussissa, avaimenperänä tai korun muodossa kaulalla tai ranteessa.
  Kivien energiaa voi tuoda myös kotiin; aseta kivi tai esimerkiksi suojaava kivimandala eteisen pöydälle tai kotisi keskiöön.

 • Löysin maasta hienon kiven, onko sillä jotakin voimia?

  Kaikessa ja kaikissa on energiaa. Yhtälailla luonnosta löytyvissä kivissä, kuin esimerkiksi ametistissa on energiaa - molemmat ovat alunperin luonnon luomia ja luonnosta löydettyjä.
  Se, mitä ja millaisia "voimia" löytämälläsi kivellä on, selviää vain tunnustelemalla kiven energioita.
  Hiljenny meditoimaan kiven kanssa ja kuuntele, mitä sillä on kerrottavanaan.
  Jokainen kivi, joka erityisesti herättää huomiosi ja aiheuttaa tarpeen ottaa se mukaan, kantaa mukanaan energiaa tai viestejä, jotka ovat juuri sinua varten.

 • Mistä tiedän, olenko noita? Voiko kuka tahansa olla noita?

  Noituus ei ole yksioikoisesti sitä, että vain tietynlaiset ihmiset voivat olla noitia ja toiset eivät.
  Noituus on omaa voimaa ja sen hallintaa. Se on intuitiota ja siihen luottamista. Se on kykyä luoda oma todellisuus ja luottaa siihen, että olet siihen kyvykäs.
  Jos koet olevasi noita ja tunnet termin puhuttelevan sua, sä et tarvitse kenenkään ulkopuolisen "lupaa" kutsua itseäsi noidaksi.
  Kuka tahansa siis voi olla noita.

 • Noituus kiinnostaa, mutta en tiedä mistä aloittaa?

  Noituus on niin laaja alue käsitellä, että ihan ensimmäinen askel on haalia tietoa.
  Varminta tietoa saat meditoimalla ja kanavoimalla universumin viestejä; ne ovat räätälöityjä juuri sulle, eikä kenellekään muulle.
  Seuraava askel on karsia siitä kaikesta tiedosta itselle hyödylliset ja ne kannattaa kirjoittaa itselle ylös esimerkiksi varjojen kirjaan.
  Tietoa kannattaa hankkia aluksi maadoittumisesta, suojaamisesta, puhdistamisesta ja energian lataamisesta. Ne ovat kaikki tärkeässä osassa noituuden harjoittamista.

 • Mitä tarvitsen harjoittaakseni noituutta?

  Pääasiassa et tarvitse noituuden harjoittamiseen muuta kuin itsesi. Kaikki magia tapahtuu sussa itsessäsi.
  Käytännön hyötyä on kuitenkin varjojen kirjasta, se on noidan ikioma loitsukirja, johon on hyvä kerätä kaikki tieto, josta kokee olevan pienikin hyöty. Muistettavia asioita on niin paljon ja niihin on helppo palata, kun ne ovat kaikki siististi yksissä kansissa.
  Kaikki muu materia on täysin vapaaehtoista hankkia; noita jolla ei ole mitään materiaa, on aivan yhtä hyvä, kuin sellainen noita, jolla on asunnollinen kiviä, suitsukkeita ja muita välineitä.

1 / 9