Vastuullisuus

Eettisyys

Me Mystic Mistillä pyrimme hankkimaan valikoimamme tuotteet tukuista, jotka huomioivat toiminnassaan sekä työntekijöidensä, että luonnon hyvinvoinnin.
Käytämme vain luotettavaksi todettuja ja hyvämaineisia tukkuja, joilla on tuhansia, ellei miljoonia tyytyväisiä jälleenmyyjiä.
Emme voi luvata tuotteillemme täyttä 100% eettisyystakuuta, sillä emme itse ole mukana tuotteiden jokaisessa vaiheessa ennen meille saapumista.

Ekologisuus

Hyödynnämme esimerkiksi verkkokauppatilausten pakkaamisessa tukkutilauksien mukana tulleita kuplamuoveja, pakkauspehmusteita ja pieniä minigrippusseja.
Tämän vuoksi toisinaan niissä saattaa ilmetä repeämiä ja rispaantumia tai niihin saattaa olla jäänyt tukkujen viivakooditarroja tai pieniä merkintöjä.
Uutena hankitut paperipussit ja -kassit ovat kierrätysmateriaaleista valmistettuja.
Myymälän kalusteet ovat itse käsinvalmistettuja, kirpputorilöytöjä tai sellaisia esineitä, joille on vielä jatkossa muutakin käyttöä, mikäli ne poistuvat myymäläympäristöstä.

Tekijänoikeudet

Kaikki Mystic Mistin kuvat, tekstit ja tuotekuvaukset ovat meidän omiamme, emmekä käytä tekijäoikeussuojattua materiaalia omaksi hyödyksemme. 
Mikäli lainaamme jonkun muun luomia tekstejä tai kuvia, mainitsemme aina lähteet lainauksen välittömään läheisyyteen ja helposti nähtäville.

Terveys, hyvinvointi

Myymme tuotteitamme kuriositeetteina, jotka perustuvat uskomuksiin ominaisuuksista ja energioista. Jokaisen magia toimii omalla tavallaan, emmekä näin ollen voi luvata, että tuotteidemme lopputulos on aina juuri sitä, mitä asiakas on toivonut.
Tuotteilla ei tule yrittää ehkäistä, hoitaa tai parantaa mitään sairauksia. Emme siis diagnosoi tai anna lääkinnällistä ohjeistusta. Emme kannusta korvaamaan lääkärin määräämiä lääkkeitä tuotteillamme. 

Muut

Mystic Mistillä otetaan myös huomioon työilmapiiri ja sen ylläpitäminen; me vedämme yhtä köyttä ja rakennamme Mistiä syvällä rakkaudella ja vahvassa johdatuksessa - yhdessä.

Meille on tärkeää tehdä asiakkaalle sellainen olo, että hänet nähdään ja häntä kuullaan. Pyrimme omalla toiminnallamme nostattamaan asiakkaidemme energioita ja kannustamaan heitä löytämään oma sisäinen voimansa.

Olemme luvanneet, että tuotteemme saapuvat asiakkaalle puhdistettuina ja ladattuina. Käytämme puhdistukseen mm. suitsukkeen savua, kuun valoa ja intentiota. Meille on kunnia-asia pitää tuotteidemme värähtelyt puhtaina ja korkeina. 

Sisällöntuottajina ymmärrämme myös vastuumme tiedon jakamisessa, jonka vuoksi sosiaalisista medioistamme löydät vain turvallista tietoa. 
Kaikki jakamamme vinkit ovat testattu ja omalla kohdallamme toimiviksi todettuja.
Tästä systä Mystic Mist ei tule koskaan jakamaan vinkkejä tai ohjevideoita esimerkiksi kirousten tai herjojen luomiseen.