Tutustu meihin!

Mä oon Charlotta. Noitatäti, varjojen kutoja, kristallikuiskaaja ja lohikäärmesielu.
Jos tulet käymään Mistillä paikan päällä, todennäköisesti mä oon sua tiskin takana palvelemassa.
Nautin suuresti asiakaskohtaamisista kaikenlaisten sielujen kanssa. Jokainen asiakas on mulle ♥

Mystic Mist on pienen hiekkalaatikolla istuneen tytön kaukainen(ja hieman epätodennäköinen...) haave omasta noitakaupasta ja ennustajateltasta, joka lähti konkretisoitumaan nykyisessä muodossaan vuoden 2022 lopulla. Pian aukesi verkkokauppa ja ahkeran manifestoinnin jälkeen avasimme Emilian kanssa kivijalkamyymälän Lohjan keskustaan toukokuussa 2023.
Mun suurin ajatus oman liikkeen ja oman brändin luomisessa on se, että mä voisin jakaa omaa tietämystäni helposti saataville. Voisin ohjata ja neuvoa polkuaan etsiviä ja antaa perspektiiviä ja uusia näkökulmia, jättäen kuitenkin tilaa jokaisen omille näkemyksille ja mielipiteille. Jokainen näkee ja kokee asiat kuitenkin niin omalla tavallaan. Täällä sille on tilaa.
Mystic Mist on turvasatama kaikille, täällä sut nähdään ja täällä sut kuullaan.

Mun nimi on Emilia, olen Kivuttaren oppityttö, Tyytikin tytär ja oravien sisar.

Työskentelen Mystic Mistillä instagramin ja blogin, sekä TikTokin takana. Mua näkee kaupalla yleensä puhelin kädessä, joko kuvailemassa tai editoimassa. Välillä saatan myös maata kaupan nojatuolissa läppäri sylissä ja kirjoitella blogiin tekstiä seuraavasta sapatista.

Haluan ajatella, että oon jo vuosia sitten ollut Mystic Mistin ensimmäinen asiakas - Charlotta on tarjonnut mulle niin paljon uusia näkökulmia kuluneiden vuosien aikana!

Olen empaatikko ja työskentelen suomenuskon jumalattarien kanssa.
Oon omaksunut oman takapihan kukka- ja yrttipenkeissä viihtyvän keittiönoidan roolin Kivuttaren opissa. Tulkitsen myös tarot-kortteja ja harjoitan scryingiä.

  • Myymälänne on ihana, valikoimaa on todella laajasti omaan makuuni. Myymälään kun tulee, niin tuntee olevansa tervetullut! Myyjät on ihania!
    - Moona

  • Aivan ihanaa asiakaspalvelua myös verkkokaupan kautta 💜 Ihanaa että teette tätä mitä teette ja luotte hyvää ilmapiiriä tällaisten asioiden opetteluun!
    - Natta

  • Myymälässä on aina ollut mukava asioida, työntekijät on positiivisia ja auttaa tarvittaessa. Aivan mahtava tuotevalikoima ja asiointikokemus!
    - Emmi