Pendulumit eli heilurit

Pendulumit eli heilurit

Moni meistä on varmasti kuullut joskus uskomuksen siitä, kuinka raskaana oleva nainen voi saada tietää kohdulla pötköttävän vauvan sukupuolen sitomalla kultasormuksen hiukseen ja roikuttamalla sitä vatsan päällä. Pyörivä liike kielii poikavauvaa ja edestakainen liike taas tyttövauvaa.

Ottamatta siihen kantaa, kuinka monta kertaa kyseinen uskomus on pitänyt paikkansa, haluaisin antaa pienen alkutuuppauksen heilurien käyttöön.

Heilurin valinta käy usein niin, että heiluri valitsee itse kantajansa. Joko se kiinnittää huomion tavalla, millä mikään toinen heiluri ei sitä tee tai se saattaa pudota telineestä käteen ennen, kuin siihen ehtii edes koskettaa.

Heiluriksi käy myös mikä tahansa muu pieni esine, jonka saa roikkumaan. Sormus hiuksessa, kaulakoru, avainnippu tai hätätapauksessa vaikka keittiölasta.

Itsessään heilurin käyttäminen ja tulkitseminen on helppoa, ja nojaa hyvin paljon intuitioon. 
1. Ota heiluri vahvempaan käteesi niin, että se roikkuu vapaasti ketjusta. Voit asettaa toisen käden heilurin alle, jos se tuntuu luontevalta.
2. Pyydä heiluria näyttämään sulle "kyllä" ja odota, että se lähtee liikkumaan. 
3. Pyydä seuraavaksi heiluria näyttämään sulle "ei" ja odota taas, että se lähtee liikkumaan. Liikkeen tulisi olla nyt eri, kuin "kyllä" -kohdalla.
4. Nyt voit kysyä heiluriltasi mitä tahansa kysymyksiä, joihin voi vastata kyllä tai ei.

On olemassa myös heilurialustoja, joilla voit kysyä tarkempia kysymyksiä. Näitä alustoja voi ostaa tai tehdä itse omiin tarpeisiin sopivan, ja siihen voi luoda mitä tahansa kysymyksiä. 

Tässä esimerkkipohjassa voidaan heilurilta kysyä, onko sun kehossa jokin chakra, joka kaipaa erityishuomiota. 
Aseta heiluri sektorin keskellä olevan pisteen päälle ja kysy heiluriltasi, mikä chakra kaipaa tänään huomiota. Seuraa mihin sektoriin heiluri suuntaa ja voit varmistaa vastauksen siirtämällä heilurin kyseisen sektorin päälle ja kysyä, tarkoittiko heiluri sitä. 

Heilureiden tullessa tutummaksi, niitä voi käyttää esimerkiksi henkien kanssa kommunikoimiseen, energioiden puhdistamiseen ja lataamiseen, tai vaikka apuvälineenä energiahoidoissa.

Mystic Mistin heilurit löytyvät TÄÄLTÄ!

Takaisin blogiin